Testimoniale

Casa Betania înseamnă familie, chiar dacă nu ați fost familia biologică. Mi-ați oferit tot ceea ce am avut nevoie pentru a mă integra în societate, pentru a fi un om bun, m-ați format și m-ați educat. Ceea ce sunt astăzi se datorează în mare parte Betaniei. Mulțumesc pentru tot sprijinul și încrederea pe care ați avut-o în mine!” (Daniela)

„Pentru mine venirea în Casa Betania a însemnat ca o familie care m-a întâmpinat cu brațele deschise, am primit sprijin din toate părțile și m-am simțit ajutat. De aceea sunt foarte recunoscător și nu am cuvinte îndeajuns să mulțumesc.” (Radu-Marian)

„Am fost întrebată „ce înseamnă Casa Betania pentru mine”. Dacă aș mai fi copil probabil aș folosi cele mai pompoase cuvinte, dar, din păcate, realitatea este că am crescut și nu cred că există cuvinte îndeajuns de pompoase să îi poate atinge înălțimile acestui loc. Cred că este acasă, locul unde planetele se aliniază să poți fi fericit tu și numai tu, sau cel putțin așa m-am simțit eu. Locul de unde nu aș pleca cu sufletul chiar dacă fizic trebuie. Aș putea continua la infinit, dar noi cei care iubim acest loc știm foarte bine că iubirea nu se descrie în multe cuvinte.” (Ionela)

Casa Betania este șansa de a putea deveni ceva în viață, familia ce mă iubește și mă susține, adăpostul ce îl am deasupra capului și locul în care mă dezvolt moral și spiritual.” (Cristina)

Casa Betania reprezintă locul în care ne putem să ne apropiem mai mult de Dumnezeu și în care învățăm să fim uniți, civilizați și credincioși. Această instituție te învață doar lucruri bune, care să te ajute pe viitor.” (Miruna)

Casa Betania înseamnă pentru mine o mare binecuvântare de la Dumnezeu, o comoară prin care pot învăța și pot merge la școală.” (Clara)

Casa Betania reprezintă pentru mine un sprijin foarte mare pentru a putea să învăț și să merg la școală. Casa ‹‹Betania›› mă ajută să îmi fac un viitor în viață.” (Andrei)

Casa Betania înseamnă acasă. Este locul unde poți să-L cunoști pe Dumnezeu, și transformarea dintr-un copil iresponsabil, într-un copil responsabil. Casa ‹‹Betania›› este cel mai călduros cuib, dragoste și binecuvântare.” (Daniel)

Casa Betania reprezintă ajutor, schimbare și încurajare. Casa ‹‹Betania›› este o familie de prieteni care-L laudă pe Dumnezeu și ne sprijină să creștem spiritual. Este un loc plin de dragoste, cu părinți sociali care ne iubesc și ne vor binele.” (Bianca)

Casa Betania înseamnă pentru mine o a doua casă, deoarece îmi oferă totul, atât pe plan material, cât și pe plan spiritual.” (Marian)

Casa Betania înseamnă pentru mine o binecuvântare, locul în care am învățat să privesc razele soarelui și să-mi las umbrele în spate. Aici am învățat să iubesc mai mult decât o făceam înainte, aici este un vis care a luat lumină, iar viața mea a prins contur. În Casa ‹‹Betania›› am o familie adevărată, care mă sprijină, îmi dă curajul de a merge mai departe și de a nu mă opri într-un loc.” (Mădălina)

Casa Betania reprezintă pentru mine iubire, răbdare, curaj, fericire și binecuvântare.” (Lăcrămioara)

Casa Betania înseamnă pentru mine locul în care te simți ca acasă, prieteni noi, înțelegere, respect, bucurie și tristețe la un loc. Casa Betania este o instituție ce te schimbă în bine și unde problemele ți se pot rezolva.” (Andreea)

Casa Betania reprezintă un sprijin important pentru a fi susținut la școală, o viață mai bun și un viitor pentru cei care nu l-ar putea avea altfel.” (Denis)