Testimoniale

„Casa Betania înseamnă pentru mine acasă, mai exact: prieteni, familie, bunătate și iubire.” (Ciprian)

Casa Betania înseamnă pentru mine: bunătate, milostenie, bucurie, iubire și fericire.” (Radu)

Casa Betania reprezintă pentru mine mai mult decât o casă. Este sursa mea de ajutor spriritual și financiar, schimbarea mea totală. Știu că în Casa ‹‹Betania›› voi regăsi mereu un refugiu de dor și de cunoaștere a lui Dumnezeu.” (Flavius)

Casa Betania înseamnă pentru mine o casă frumoasă în care primesc o educație bună și dezvolt o credință bună. Casa ‹‹Betania›› este pentru mine ca o mama primitoare.” (Ionel)

Casa Betania înseamnă pentru mine o casă, un sprijin de nădejde, un ajutor, o familie și o viață mai bună.” (George)

Casa Betania înseamnă pentru mine un loc în care poți fi în siguranță și poți primi ajutor. Înseamnă iubire, înțelegere, răbdare și susținere. Pentru mine acest loc însemnă o binecuvântare de la Dumnezeu. Odată cu venirea mea în Casa ‹‹Betania›› am primit șansa la o nouă viață.” (Laura) 

Casa Betania este în primul rând un loc în care am toate condițiile și în care nu sunt în pericol. Casa ‹‹Betania›› reprezintă pentru mine o familie unită și prieteni.” (Ionuț) 

Casa Betania înseamnă pentru mine un loc frumos, o viață mai bună, un viitor.” (Gabriel)

Casa Betania înseamnă pentru mine bucurie, zâmbete și iubire. Este un loc în care am luat-o de la început, în care pot fi eu însămi și în care am înțeles cât este de important să ne acceptăm unii pe ceilalți. Aici am învățat că valoarea unui om trebuie măsurată în funcție de cât dăruiește, nu de cât este dispus să primească, că dragostea este un profesor foarte bun și că există un singur colț de univers pe care-l poți îmbunătăți: acela fiind propria persoană.” (Petronela)

Casa Betania înseamnă un loc unde pot să mă simt ca acasă. Pentru mine este ca o familie unde putem să ne înțelegem cu bune și cu rele.” (Sebastian)

Casa Betania înseamnă pentru mine locul în care poți fi ajutat, în care înveți lucruri bune pentru viitorul tău. Casa Betania reprezintă iubire, iertare și respect unii față de alții.” (Andreea)

Casa Betania înseamnă pentru mine iubire față de alte persoane, fericire, încurajare, respect, curățenie și distracție. Casa Betania este un centru binecuvântat, unde găsești liniște, pace și armonie, în care doamnele mă ascultă cu atenție și mă înțeleg atunci când am o problemă.” (Ionela)

Casa Betania reprezintă pentru mine o instituție care mi-a schimbat viața în bine, un loc în care poți crește spiritual alături de Dumnezeu.” (Vlăduț)

Casa Betania înseamnă pentru mine locul în care am învățat să iubesc mai mult, să-i respect pe cei din jur, să fiu o bună ascultătoare pentru cei ce au nevoie, să îmi dau seama de greșelile pe care le fac și astfel să găsesc soluții să le îndrept. În plus, în această instituție mi-am făcut cei mai mulți prieteni.” (Lavinia)

Casa Betania înseamnă pentru mine familie, bucurie, zâmbete. Instituția aceasta reprezintă binecuvântarea Domnului, oferită de El pentru ca eu să învăț mai multe, să-mi fac prieteni și să știu cum să mă comport cu cei din jurul meu.” (Claudia)

Casa Betania înseamnă un loc în care suntem ajutați atât pe plan spiritual, cât și pe plan financiar, este locul în care devenim mai responsabili. Orele de studiu biblic desfășurate de dl Marius Văduva reprezintă bucurie, iertare, înțelegere și o a doua șansă.” (Alina)